Medewerkers
Frank Groenendaal
Functie: Oprichter van ZZPR.nl
E-mail: info@zzpr.nl

Edwin van Pinxteren
Functie: Directeur ZZPR.nl
E-mail: e.van.pinxteren@zzpr.nl

Vanaf 1991 ben ik werkzaam in de bemiddelingsbranche. Tot 2004 heb ik gewerkt bij Start Uitzenburo en daar mijn opleiding en werkervaring in vele verschillende branche's opgedaan. Vanaf 2004 werk ik met veel plezier bij ZZPR.nl. Naast de dagelijke bemiddeling en contacten, houd ik me ook bezig met de strategie van ZZPR.nl.


Wat ik heb geleerd: er is overal een oplossing voor!

   

Greetje Wilmsen
Functie: Administratief Medewerkster
E-mail: g.wilmsen@zzpr.nl
In mijn stageperiode tijdens mijn opleiding tot Directiesecretaresse-Managementassistente en 6 jaar daarna heb ik gewerkt bij een Assurantietussenpersoonkantoor. In 2006 heb ik de overstap naar ZZPR.nl gemaakt en ben ik Edwin en Frank gaan ondersteunen met commerciële/administratieve taken. De laatste jaren ben ik me volledig gaan richten op de administratieve werkzaamheden. Dit ligt mij het beste en ik doe dit dan ook met veel plezier. Nauwkeurig werken en afspraak is afspraak past dan ook prima bij mij. Hierdoor kan ik zorgen dat iedereen tevreden is over o.a. onze betalingen.    

Fleur van Oirschot
Functie: Social Media
E-mail: f.van.oirschot@zzpr.nl
Social Media is mijn werkgebied. Naast mijn opleiding Marketing en Communicatie zorg ik ervoor dat ZZPR.nl op social media te vinden is en dat we alle nieuwsfeiten kunnen publiceren. We willen graag steeds meer mensen bereiken, aannemers en zzp’ers ontmoeten en relaties opbouwen.


Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis