Nieuwsbrief ZZPR.nl, mei 2017 (09-05-2017)
Drukke tijden ...
De bossen kleuren weer groen en daarmee wordt ook de temperatuur weer wat aangenamer. “Druk, druk, druk” horen we regelmatig als we onze zzp’ers bellen. Dat was een paar jaar geleden nog anders. Ook bij ZZPR.nl is het druk, dus mocht je als timmerman toch nog ergens ruimte hebben in jouw planning, laat het dan even weten. We krijgen zowel opdracht voor dagjes werk als voor langere tijd, dus schroom niet om je planning door te geven aan ons! Het aanmelden is nog steeds gratis en kan via onze website www.zzpr.nl. Zo verwachten wij ook bij ZZPR.nl op kantoor in Veghel extra hulp nodig te hebben de komende tijd. Doet jouw zoon of dochter binnenkort eindexamen in de richting van commerciële economie of personeelszaken? Dan zou hij of zij een een goede aanvulling als vakantiekracht kunnen zijn voor ons. Bel of mail ons dan!
De wet DBA
Terwijl onze nieuwe regering nog aan het formeren is, is het (even wat) rustig geworden rondom de destijds zo turbulente nieuwe wet DBA. In deze kunnen we alleen maar gissen welke kant het op gaat. Dat neemt niet weg dat we nog steeds blij zijn met onze goedgekeurde werkwijze door de Belastingdienst!
"En door..."
Dat is een kreet die we toe kunnen passen bij ons veldrit-team van ZZPR.nl. Inmiddels hebben de dames ploeg van Parkhotel, de wegploeg van Jo Piels en ons eigen veldrit-team ZZPR.nl - Orange Babies Cycling Team de handen ineen geslagen. Samen sterk en de namen van onze sponsoren uitdragen in meerdere disciplines is het idee. Ook biedt de wegploeg ruimte voor onze eigen veldrijders die zich in de zomermaanden voorbereiden op het winterseizoen. Kortom het mes snijdt dus weer aan meerdere kanten………
Verderop in deze nieuwsbrief...
Bouwbedrijf Vissers aan het woord en zzp'er Rico Wouters en hun samenwerking met ZZPR.nl. Voor iedereen een fijne werkweek gewenst en dan gaan we gewoon weer lekker door ...

Edwin van Pinxteren
Bouwbedrijf Vissers gaat en staat enkel voor vakmanschap 
Bouwbedrijf Vissers heeft in de loop der jaren naam en faam opgebouwd in de particuliere sector. Voor directeur/eigenaar Cees Vissers is de sleutel van het succes van zijn bedrijf helder: het leveren van vakmanschap, elke keer opnieuw.
“Mijn klanten weten precies wat ze willen. Met een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en op klantgerichte wijze geeft mijn team dagelijks invulling aan hun wensen en eisen. Ik durf te stellen dat we een geoliede organisatie zijn.”
Passie voor het vak
Een geoliede machine die wordt gevormd door mensen die hun vak verstaan. “Het zijn veelal van origine timmermannen, die in de loop der jaren door hun passie voor het vak zijn uitgegroeid tot allround vaklieden. Daarnaast heb ik meerdere nevenbedrijven, allen gespecialiseerd in een discipline. Waaronder open haarden, onderhoud, wellness en zwembaden. Wat de wensen en eisen ook zijn van mijn particuliere klanten op het vlak van bouw of verbouw, wij klaren de klus.”
Als geen ander
Het is dan ook vanzelfsprekend dat Cees Vissers bij het inzetten van zzp’ers de prestatielat eveneens hoog legt. “De samenwerking met ZZPR.nl is om die reden er eentje die tot tevredenheid stemt. Ze weten precies welke vakmensen we kunnen gebruiken. En net zo belangrijk: welke dus niet. Of het nu eigen mensen zijn of externe krachten die we tijdelijk inzetten, aan de verwachtingen van onze klanten moet worden voldaan. Het leveren van vakmanschap dus, elke keer opnieuw. ZZPR.nl begrijpt dat als geen ander.”
Rico Wouters als zzp’er op volle kracht vooruit 
De scheepsbouw heeft Rico Wouters altijd getrokken. Met terechte trots meldt de Nijmegenaar nu dan ook dat hij sinds een jaar als zzp’er aktief is in zijn geliefde branche. Met succes. De agenda is wekelijks naar volle tevredenheid gevuld.
Tussen alle werkzaamheden door maakt Rico Wouters natuurlijk graag even tijd vrij voor het beantwoorden van de vragen, als input voor dit verhaal. Zo gaan de herinneringen terug naar de tijd dat hij nog ‘voor de baas’ werkte. Rico: “Een project in Frankrijk zal ik nooit vergeten. Een 135 meter lang passagiersschip was frontaal tegen een brugpeiler gevaren, waardoor de neus onherstelbaar beschadigd was. In Nederland hebben we toen een nieuw voorfront gemaakt en met een collega ben ik vervolgens naar Frankrijk afgereisd voor de montage. Hij paste tot op de millimeter precies. Fantastisch leuk om te doen en te ervaren.”
Samenwerking
In de loop der jaren is Rico Wouters uitgegroeid tot een ervaren en veelzijdig vakman in de scheepsbouw. Inmiddels dus aan de slag als zzp’er. Alle facetten van het ‘metaalvak’ zijn bij Rico in goede handen. Niet vreemd dan ook dat hij ook als zzp’er ‘volle kracht vooruit’ gaat. Of in andere scheepstermen uitgedrukt: met de wind in de zeilen. “Mijn agenda is gevuld met leuke en goede klussen. Onder andere door de goede samenwerking met ZZPR.nl. Zij voelen aan op welke plek ik tot mijn recht kom. Bovendien ervaar ik ZZPR.nl als een betrouwbare partij. Afspraak is afspraak, wat wordt beloofd gebeurt ook. Da’s prettig. Zo kan ik me volledig richten op waar ik goed in ben en wat mij plezier brengt: het meebouwen aan schepen.” 

Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
CWS Nederland B.V. Afspraak is afspraak, snel reageren en eveneens snel schakelen.

Wim Jansen, CWS Nederland B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Feenstra "ZZPR.nl schakelt snel op de momenten dat het nodig is. In piektijden, maar ook als er een zzp’r wegvalt."

Jos Schippers, Feenstra
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.