vacature junior-bemiddelaar ZZPR.nl (16-01-2017)

Voor uitbreiding van het team is ZZPR.nl op zoek naar een nieuwe collega. Deze junior-bemiddelaar is de spil tussen vraag en aanbod.  

Je ondersteunt je collega’s bij alle werkzaamheden. Je takenpakket is afwisselend en je bent de verbindende factor tussen ZZP’ers en aannemers in de bouw.

Je kunt je verder ontwikkelen op commercieel gebied, maar ook op het gebied van wet- en regelgeving. Zo moet je veel belacties doen en op den duur kun je doorgroeien in de acquisitie. Het maken van overeenkomsten tussen de partijen evenals de planning van alle zzp’ers behoort ook tot je takenpakket. Kortom: een afwisselende fulltime baan in een informele werkomgeving! 

Ligt jouw ambitie in de bemiddeling, neem dan contact op voor meer informatie met ZZPR.nl, 0413-379279. We zien graag je curriculum vitae en een korte motivatie per e-mail naar info@zzpr.nl.


NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
CWS Nederland B.V. Afspraak is afspraak, snel reageren en eveneens snel schakelen.

Wim Jansen, CWS Nederland B.V.
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Feenstra "ZZPR.nl schakelt snel op de momenten dat het nodig is. In piektijden, maar ook als er een zzp’r wegvalt."

Jos Schippers, Feenstra