Dienstverlening
ZZPR.nl gaat en staat met kennis en kunde in de wereld van dienstverlening voor een doelgerichte bemiddeling tussen inhuurder en vakbekwame zzp’ers. Daarnaast wordt een breed pakket aan ondersteunende en adviserende diensten aangeboden.
ZZPR.nl is thuis in de wereld van dienstverlening. Met kwalitatief hoogwaardige aanpak wordt efficient bemiddeld tussen opdrachtgever en zzp’ers. ZZPR.nl beschikt over een breed aanbod aan professionele zzp’ers, van receptionist tot ict-specialist, van marketeer tot planner. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, transparantie en klantgerichtheid zijn de kernwoorden waarop iedere zzp’er en opdrachtgever bij ZZPR.nl kan rekenen. Niet alleen wat betreft het inhuren van flexibele krachten, maar ook op het vlak van diverse ondersteunende diensten. Heel persoonlijk worden alle wensen, eisen en behoeften van de klant centraal gesteld. Elke dag opnieuw is ZZPR.nl aan de slag voor alle zzp’ers, die voldoen aan de vereiste diploma’s en certificeringen. Oók voor elke opdrachtgever in de wereld van de dienstverlening.
Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening Dienstverlening


Projecten
Er zijn op dit moment geen projecten gevonden
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.