Voordeel
Bij onderstaande bedrijven zijn diverse kortingen bedongen. Interesse wat voor voordelen je hier kunt krijgen? Bel met ZZPR.nl, 0413-379279
Presentiepas; Met één pas toegang op alle bouwplaatsen welke samenwerken met de presentiepas!

Met een Presentiepas toegang op alle bouwplaatsen waarbij meteen de gegevens en uren van medewerkers, onderaannemers en zzp'rs worden gecontroleerd en geregistreerd! De Presentiepas biedt ondernemers volop voordelen. Niet alleen de correcte registratie van het mandagen-register, maar ook kostenbesparing op bijvoorbeeld het administratieve vlak, correcte vastlegging en controle van legitimatiegegevens en terugbrenging van diefstal door verscherpte controle.

 

Meer informatie?

http://www.presentiepas.nl

SPITT, Overzicht, inzicht én rust De juiste medewerkers op het juiste moment op de juiste werkplek. Dáár draait ’t om. Meer dan ooit. Als je op dit vlak overzicht, inzicht en rust in jouw organisatie wilt, dan ben je met Spitt op het juiste adres. Het is een intiutief en eenvoudige hulpmiddel!
De prestatienorm wordt steeds hoger. Ook voor jou als bouwondernemer. En dat neemt de komende jaren alleen maar toe. Iedereen krijgt extra neventaken, maar de klus moet wel in dezelfde tijd of, nog liever, sneller worden geklaard. Efficiency wordt belangrijker. Spitt geeft jou en je medewerkers overzicht en inzicht, met onder meer reducering van communicatiefouten.

http://www.spitt.nl

Destil, Groothandel voor bouw en industrie met 32 vestigingen in Nederland. Destil staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Groothandel voor bouw en industrie met 32 vestigingen in Nederland. Destil staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Vandaag besteld, is morgen geleverd: franco door heel Nederland. de juiste producten, dankzij het assortiment van maar liefst 25.000 artikelen. Prijzen van machines altijd op aanvraag i.v.m. mogelijke acties.
http://www.destil.nl

Wihabo, De klantgerichte mentaliteit vertaalt zich in snelle levertijden en een totaalaanbod in eigen huis. Drukkerij Wihabo biedt een breed productaanbod in de grafische dienstverlening met een oplossing voor elk budget, elk formaat en elke oplage. De klantgerichte mentaliteit vertaalt zich in snelle levertijden en een totaalaanbod in eigen huis. Met drukwerk kan meer dan u denkt, ontdek het met Wihabo.
http://www.wihabo.nl/

ProLease, combineert de ervaring vanuit de grote leaseclubs met de flexibiliteit van het "autobedrijf om de hoek". ProLease is een ambitieuze, middelgrote leasemaatschappij. Onder het motto "YOUR RIDE is OUR DRIVE" richt ProLease zich op de regionaal en nationaal opererende ondernemer. ProLease combineert de ervaring vanuit de grote leaseclubs met de flexibiliteit van het "autobedrijf om de hoek". Onze medewerkers spreken de taal van de ondernemer en onze communicatielijnen zijn kort, helder en transparant. De blauwe glasknikker in ons logo staat hiervoor model.
http://www.prolease.nl/


Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.