Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v.
Cornelissen aannemingsbedrijf b.v. werkt sinds begin 2009 met ZZP-ers via ZZPR.nl Vanaf het begin verloopt de samenwerking soepel, mede door de duidelijke communicatie met de medewerkers van ZZPR.nl.

Hierdoor hebben wij inleners op locatie die gemotiveerd zijn en goed werk afleveren. Kwaliteit staat bij Cornelissen aannemingsbedrijf b.v. hoog in het vaandel, hier geeft ZZPR.nl, door vooraf te selecteren, steeds goed invulling aan. Alle opdrachten worden correct en op tijd verwerkt, met duidelijke afspraken over tijd en tarief.

Door regelmatig contact, veelal via telefoon en mail maar ook in persoonlijke gesprekken, blijven we van elkaars mogelijkheden en wensen op de hoogte. ZZPR.nl kent hierdoor ons bedrijf en kan daar waar nodig op inspelen, wat door ons als zeer prettig wordt ervaren. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit. Was getekend, Charles Westheim.

 

01-06-2011


http://www.cornelissenbouw.nl/
BEKIJK OOK
ZZP'rs

Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis