John Poot
Bouwgroep Moonen laat geen twijfel bestaan over de reden van haar succes: de mens centraal. Of het nu de eigen medewerkers betreft, de klant waarvoor de opdracht wordt gerealiseerd of de externe partijen waarmee wordt samengewerkt.

Gekeken naar de eigen medewerkers zegt uitvoerder Cees Snelders in dit kader kort en krachtig: "Vakmanschap is mensenwerk! In alle geledingen van onze organisatie geldt dit en dat leidt tot succes. No nonsense en met afspraak is afspraak gaan en staan onze mensen met kennis en kunde voor hun klus."

 

Datzelfde verwachtingspatroon eist Bouwgroep Moonen ook van de externe partijen waarmee wordt samengewerkt. Hiertoe behoort ZZPR.nl. "Tot volle tevredenheid", stelt Cees Snelders. "Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen. De mensen die worden geleverd, voldoen in het algemeen aan de hoge eisen. En mocht dat onverhoopt, om welke reden dan ook, niet het geval zijn, dan wordt er snel geschakeld. Prettig is ook de transparantie. Heel overzichtelijk wordt in beeld gebracht door wie wanneer wat is gedaan. In alle opzichten is ZZPR.nl een partij waarmee prima te werken valt."

Aldus uitvoerder Cees Snelders.

 

(Nieuwsbrief ZZPR.nl, 02-11-11)


http://www.bouwgroepmoonen.nl
BEKIJK OOK
ZZP'rs

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.