Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Als uitvoerder bij Bouwbedrijf Zwaluwe heeft René van 't Geloof enkel prima ervaringen met ZZPR.nl. "Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait."

René van 't geloof zegt in feite nog verbaasd te zijn over de invulling recent van een werkplek, die eigenlijk een duizendpoot verlangde. "Ik had niet verwacht dat dat zou gaan lukken. We zochten namelijk iemand die op een klein vrachtwagentje kon rijden, thuis was in het timmervak en ook als metselaar uit de voeten kon. ZZPR.nl heeft er eentje gevonden. En: tot volle tevredenheid.

 

" Bouwbedrijf Zwaluwe gevestigd is onder meer Zevenbergschenhoek, is een regionaal bouwbedrijf met een diversiteit aan activiteiten: nieuwbouw, renovatie, restauratie, projectontwikkeling en onderhoud in de woning- en utiliteitsbouw. "Zorginstellingen, sporthallen en nu bijvoorbeeld de bouw van het grote regiokantoor van de Rabobank in Oosterhout", geeft René als voorbeelden van projecten die de brede aanpak van Bouwbedrijf Zwaluwe verder onderstrepen. Dit jaar precies 25 jaar geleden is René als timmerman begonnen bij Bouwbedrijf Zwaluwe. "Tot op de dag van vandaag voel ik me er helemaal thuis. Je krijgt ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Heel prettig. Zoals het dus ook prettig is dat bij het inschakelen van externe mensen je de juiste man op de juiste plek krijgt. Maar met ZZPR.nl is dat te regelen, zo is mijn ervaring."

 

(Nieuwsbrief ZZPR.nl, 22-12-11)


http://www.zwaluwebouw.com/
BEKIJK OOK
ZZP'rs

Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam