Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg
Stef Polman is bedrijfsleider bij Van de Ven Bouw en Ontwikkeling in Tilburg. In die functie heeft hij ZZPR.nl de voorbije jaren in de praktijk goed leren kennen. De samenwerking stemt Stef Polman tot grote tevredenheid.

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling heeft zich sinds de oprichting in 1921 ontwikkeld van een kleinschalig familiebedrijf tot een professionele en dynamische onderneming. "En dat kan natuurlijk enkel en alleen als enerzijds de eigen club mensen staat voor vakmanschap en kwaliteit, maar anderzijds ook de externe partners de diensten leveren waarvoor je als onderneming staat. En daarover heb ik in feite geen klagen bij ZZPR.nl als partner. Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt", zo vertelt Stef Polman.

 

Ook is de bedrijfsleider tevreden over alle administratieve en organisatorische activiteiten vooraf en achteraf, waarvoor ZZPR.nl zorgdraagt. Van aansturing tot financiële afwikkeling. En dat is prettig, want dan kan Stef Polman zonder zorgen na werktijd de fiets op. "Inderdaad, fietsen is mijn passie. Op de mountainbike en op de racefiets. Met ZZPR.nl kan ik zo op het werk figuurlijk de hoogste versnelling schakelen, maar ook letterlijk op de fiets 's avonds en in het weekend. Een goede samenwerking werkt altijd positief", stelt Stef Polman tot slot lachend.

 

(Nieuwsbrief ZZPR.nl,  08-02-12)


http://www.vandevenbv.nl
BEKIJK OOK
ZZP'rs

Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.