Barli b.v.
Sinds kort behoort ook Barli BV uit Uden tot de opdrachtgevers van ZZPR.nl. Hoofd productie Addy van Boekel is over de start van de samenwerking tevreden. Met voorop de kwaliteit van de zzp'rs.

Barli BV is de specialist op het gebied van systeembouw, zowel wat betreft (semi)permanente als tijdelijke huisvesting. Met de zeer flexibele, modulaire systeembouwmethode is het Udense bedrijf als geen ander in staat om de wensen van de klant te vertalen naar praktische oplossingen.

 

Afspraak ook echt afspraak

Addy van Boekel: "Belangrijk is natuurlijk dat we altijd kwalitatief goede mensen aan de slag hebben, zodat we ook garant staan voor wat we beloven. De zzp'rs die we nu via ZZPR.nl hebben, voldoen aan de eisen en wensen. Bovendien ervaar ik bij ZZPR.nl heel duidelijk dat afspraak ook echt afspraak is. Je weet waar je aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan."

 

Addy's collega Andries Peters, bedrijfsleider bij Barli BV, kan zich helemaal vinden in die woorden. "Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig. Bij de meeste uitzendbureaus is de kans groot dat ze mensen sturen die niet thuis zijn in de bouw. ZZPR.nl laat zien de specialist te zijn in onze branche. En op die wijze kunnen wij op onze beurt ook op drukke momenten waar blijven maken waarvoor wij staan: de specialist in systeembouw."

 

(Nieuwsbrief ZZPR.nl,  08-05-12)


http://www.barli.nl/
BEKIJK OOK
ZZP'rs

Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.