Aannemers Jansen en Vis B.V.
De trots klinkt bij Erwin Defilet duidelijk in zijn stem door. Als uitvoerder is hij namens Aannemers Jansen & Vis nu aktief bij de bouw van 32 woningen in Eindhoven (Hof van Zeelst). "Een mooi en groot project, waar we onze kwaliteiten als bouwbedrijf prima kunnen laten zien."

Bij Aannemers Jansen & Vis bent u aan het goede adres voor alle kleine tot middelgrote bouwprojecten, zo staat op de eigen site te lezen. Maar Erwin Defilet laat horen dat ook 'het grote werk' bij zijn werkgever in vakkundige handen is. "We kunnen als familiebedrijf buigen over 65 jaar ervaring, met onder meer pro-actief handelen en meedenken met de klant hoog in het vaandel. En dan kan de klant rekenen op slimme en creatieve oplossingen, concurrerende prijzen en de selectie van de beste materialen. " 

 

Bij de bouw van de 32 woningen in Eindhoven sowieso allemaal uitermate belangrijke zaken. Erwin Difelet: "Het betreft hier namelijk een zogeheten CPO-project, oftewel Collectief Particulier Opdrachtgeversschap. Dat houdt in volledig bouwen op maat, geheel op basis van de wensen van de klant. Van de keuze van materialen tot de indeling van het huis. Alles,  zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar, rechtstreeks met ons als bouwer."


Zeer te spreken
Om alles richting de eigen klanten 100% waar te maken, vindt Erwin Defilet het als uitvoerder belangrijk letterlijk en figuurlijk te kunnen bouwen op de partijen waarmee wordt samengewerkt. En in dat kader is hij zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor  duidelijke afspraken. En de mensen die via ZZPR.nl bij ons aan de slag gaan, zijn allemaal personen die hun vak goed verstaan."


Een voorwaarde ook voor Aannemers  Jansen & Vis. "Vanzelfsprekend", zegt Erwin. "Wij gaan voor onze klanten voor een optimale planning. En dan heb je betrouwbare partners als ZZPR.nl nodig. Enkel dan kunnen wij iedere keer waarmaken waarop de klant bij Jansen & Vis kan en mag rekenen: alles tot in de puntjes verzorgd."

(Nieuwsbrief ZZPR.nl, 25-09-12)


http://www.jansenenvis.nl
BEKIJK OOK
ZZP'rs

Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.