Giesbers-Rotterdam B.V.
Ingrid Philipsen hoeft niet lang na te denken over hoe de zzp-krachten bij Bouwbedrijf Giesbers-Rotterdam functioneren. "Helemaal tot tevredenheid! Het zijn allemaal vakmensen, die gewoon kwalitatief goed werk leveren."

Bij Giesbers-Rotterdam is Ingrid office manager, coördinator veiligheid en mede-verantwoordelijk voor personeelszaken. De laatstgenoemde rol brengt haar in contact met ZZPR.nl. "Tijdens piektijden hebben we extra mensen nodig en dan maken we graag gebruik van zzp'rs. Sinds juni doen we op dat vlak zaken met ZZPR.nl. En ik moet zeggen:de zzp'rs die we via ZZPR.nl krijgen zijn stuk voor stuk gedreven in hun aanpak. Uitstekend!"

 

Belangrijk, want Giesbers-Rotterdam heeft naam en faam in de bouwwereld, bovenal door het garant staan voor kwaliteit. Een diversiteit aan nieuwbouwprojecten heeft Giesbers-Rotterdam inmiddels gerealiseerd. Hoog in het vaandel staan kwaliteit en klantgerichtheid. Actueel zijn inmiddels eveneens renovatie-projecten. Een goede planning en kwaliteit maakt dat deze projecten succesvol zijn.

 

Korte lijnen

Ingrid Philipsen: "Samenwerken met goede mensen is voor ons dan ook essentieel. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak. Je merkt de betrokkenheid en, heel belangrijk, de contacten lopen over korte lijnen zodat je in alle gevallen snel kunt schakelen. Helemaal passend in de daadkrachtige aanpak die wij bij Giesbers voorstaan, met in alles kwaliteit voorop."

 

(Nieuwsbrief ZZPR.nl 11-2012)


http://www.giesbersrotterdam.nl/
BEKIJK OOK
ZZP'rs

Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.