Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert gaat met kwaliteit voor 100% klanttevredenheid! In 1994 zette Jan van de Vliert zijn eerste stappen als zelfstandig bouwondernemer. Een kleine 20 jaar later is Bouwbedrijf Jan van de Vliert een bekend en erkend adres, zeker als het over particuliere bouwwerkzaamheden gaat. “Wij leveren een eerlijk stuk werk”, antwoordt Jan als hem naar de kracht van zijn bedrijf wordt gevraagd.

Bouwbedrijf Jan van de Vliert is gevestigd in Rosmalen en is vooral in de particuliere sector werkzaam. De opdrachten bestaan uit nieuwbouw in vrijstaande sector, verbouwingen, renovatie, onderhoud en uitbreidingen, waaronder dakkapellen en dakopbouwen. Het team telt momenteel vier vaste medewerkers en met regelmaat zzp’rs via ZZPR.nl. “Flexibiliteit is belangrijk. En daarnaast natuurlijk kwalitatief de juiste mensen. Het is iedere keer snel schakelen om alle klussen goed en op tijd te klaren. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte aan mensen op de bouwplaatsen.”

 

Klanttevredenheid

Zo lukt het Jan van de Vliert iedere keer om zijn belangrijkste doel te realiseren: 100% klanttevredenheid. “Zoals ik al zei: wij leveren een eerlijk stuk werk. Onze klanten weten wat ze mogen verwachten en wat we beloven maken we ook waar. Met altijd kwaliteit hoog in het vaandel. Daarop mag nooit worden bezuinigd.”

 

(nieuwsbrief ZZPR.nl - juli 2013)


http://www.bouwbedrijf-janvandevliert.nl/
BEKIJK OOK
ZZP'rs

Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.