Vragen  
1. 
Zijn er kosten aan verbonden?
2. 
Hoe kom ik aan goede zzp'rs?
3. 
Hoe bewaken jullie de kwaliteit van de ingeschreven vakmensen?
4. 
Welke documenten heeft een zzp 'r nodig?

1.  Zijn er kosten aan verbonden?
 

Nee, het indienen van een aanvraag is geheel gratis.

Pas op het moment dat wij een zzp'r voor u hebben gevonden en voor u gaat werken brengen wij een kleine provisie in rekening.

 Terug naar vragenlijst
2.  Hoe kom ik aan goede zzp'rs?
  Door contact op te nemen met ZZPR.nl en uw aanvraag voor vakmensen kenbaar te maken. U kunt ook klikken op "Aanvragen" en uw aanvraag zelf invullen. Wij nemen daarna contact met u op om de details door te spreken.
Daarna gaan we voor u op zoek naar best mogelijke zzp'r die op dit moment beschikbaar is. Uw ondernemingsrisico en inspanning met betrekking tot het werven van personeel (zzp'r) wordt hierdoor tot een minimum beperkt.  Terug naar vragenlijst
3.  Hoe bewaken jullie de kwaliteit van de ingeschreven vakmensen?
  Op de eerste plaats hebben we een "vaste" groep zzp'rs die het hele jaar door voor ons werken. De kwaliteiten van deze mensen zijn bij ons goed bekend. Daarnaast moeten nieuwe zzp'rs aan een aantal voorwaarden voldoen. Zij moeten Kwaliteit leveren, Afspraken nakomen en Betrouwbaar zijn. Om dit te controleren, checken we een aantal referenties en of hun gegevens als zelfstandig ondernemer kloppen. Zzp'rs die niet langer aan onze voorwaarden voldoen, worden niet meer bemiddeld.  Terug naar vragenlijst
4.  Welke documenten heeft een zzp 'r nodig?
  Om te voorkomen dat u als opdrachtgever achteraf door de belastingdienst aanslagen ontvangt voor premie afdrachten werkgevers, controleren wij of de werkzame zzp'rs voldoen aan huidge wet- en regelgevingen. Van een zzp 'r vragen wij een VAR verklaring, kopie KvK en geldig ID-bwijs, die u met onze opdrachtbevestiging ontvangt.  Terug naar vragenlijst

Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.