Werkwijze
  • Indien u zzp'er(s) nodig heeft, dan kunt u uw opdracht gratis en geheel vrijblijvend plaatsen via deze website of telefonisch melden bij een medewerker van ZZPR.nl. 
  • Vanaf dat moment gaat het team van ZZPR.nl gericht op zoek naar de juiste persoon/personen. Natuurlijk blijft u van de voortgang actueel op de hoogte. 
  • Wordt een in ogen van ZZPR.nl geschikte kandidaat gevonden, dan wordt deze aan u voorgesteld. 
  • In het gesprek worden de bevindingen over o.a. vakgebied, persoonlijke eigenschappen en beschikbaarheid met u doorgenomen. 
  • Als u net zo overtuigd bent als ZZPR.nl over de zzp'er, dan worden de gemaakte afspraken schriftelijke bevestigd. 
  • In deze bevestiging staat o.a. de projectlocatie, naam van de contactpersoon, omschrijving van de werkzaamheden en het uurtarief. 
  • Samen met deze bevestiging ontvangt u van ZZPR.nl nog een aantal documenten van de zzp'er, waaronder uittreksel KvK en het ID-bewijs. 
  • Binnen enkele werkdagen neemt ZZPR.nl telefonisch contact met u op over de eerste indruk van betreffende zzp’er. Binnen enkele weken brengt een medewerker van ZZPR.nl een kort bezoek op de werkplek. 
  • Na afloop van het project neemt ZZPR.nl een eindevaluatie met u door. 
  • Slaagt ZZPR.nl er niet in de juiste zzp'er voor u te vinden, dan worden geen kosten in rekening gebracht. Kortom: no cure - no pay.
BEKIJK OOK
Aanvragen
Vragen

Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.