Orange Babies
ZZPR.nl sponsort Orange Babies Cycling Team
ZZPR.nl is sponsor van het Orange Babies Cycling Team. Het team telt acht renners, die uitkomen in de categorieën junioren, vrouwen, beloften en elite. De naam van ZZPR.nl staat op het shirt, maar minder prominent dan in eerdere jaren bij andere teams. Er is gekozen om plaats te maken voor de vermelding van een goed doel, namelijk Orange Babies. Zo sponsort ZZPR.nl niet alleen de wielerploeg, maar wordt tevens een goed doel ondersteund. Het Orange Babies Cycling team is de allereerste veldrijploeg die uitkomt voor een goed doel.

Eigenaar en oprichter van ZZPR.nl en teammanager van het wielerteam van Orange Babies, Frank Groenendaal, is zelf drager van het HIV-virus. Voor hem een logische stap om met zijn bedrijf het team Orange Babies te steunen en onder de aandacht te brengen in Nederland en België. Orange Babies helpt zwangere vrouwen met HIV en hun baby's in Afrika. Ook steunen zij kinderen die geïnfecteerd zijn met dit virus of er direct mee te maken hebben. Orange Babies biedt voedingsprogramma's aan, bouwt weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie over Orange Babies?


Wilt u meer informatie over Orange Babies Cycling Team? http://hetgoeismoesje.nl/wp
http://www.eerdserenners.nl
https://www.ojcrosmalen.nl
http://www.verenigingvlagheide.nl/de-trouwe-helper
https://www.mysterymountain.nl
https://www.posbankchallenge.nl
https://presentiepas.nl
https://proudtolive.com

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.