Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert gaat met kwaliteit voor 100% klanttevredenheid! In 1994 zette Jan van de Vliert zijn eerste stappen als zelfstandig bouwondernemer. Een kleine 20 jaar later is Bouwbedrijf Jan van de Vliert een bekend en erkend adres, zeker als het over particuliere bouwwerkzaamheden gaat. “Wij leveren een eerlijk stuk werk”, antwoordt Jan als hem naar de kracht van zijn bedrijf wordt gevraagd.

Giesbers-Rotterdam B.V.
Ingrid Philipsen hoeft niet lang na te denken over hoe de zzp-krachten bij Bouwbedrijf Giesbers-Rotterdam functioneren. "Helemaal tot tevredenheid! Het zijn allemaal vakmensen, die gewoon kwalitatief goed werk leveren."

Aannemers Jansen en Vis B.V.
De trots klinkt bij Erwin Defilet duidelijk in zijn stem door. Als uitvoerder is hij namens Aannemers Jansen & Vis nu aktief bij de bouw van 32 woningen in Eindhoven (Hof van Zeelst). "Een mooi en groot project, waar we onze kwaliteiten als bouwbedrijf prima kunnen laten zien."

Barli b.v.
Sinds kort behoort ook Barli BV uit Uden tot de opdrachtgevers van ZZPR.nl. Hoofd productie Addy van Boekel is over de start van de samenwerking tevreden. Met voorop de kwaliteit van de zzp'rs.

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg
Stef Polman is bedrijfsleider bij Van de Ven Bouw en Ontwikkeling in Tilburg. In die functie heeft hij ZZPR.nl de voorbije jaren in de praktijk goed leren kennen. De samenwerking stemt Stef Polman tot grote tevredenheid.

Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Als uitvoerder bij Bouwbedrijf Zwaluwe heeft René van 't Geloof enkel prima ervaringen met ZZPR.nl. "Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait."

John Poot
Bouwgroep Moonen laat geen twijfel bestaan over de reden van haar succes: de mens centraal. Of het nu de eigen medewerkers betreft, de klant waarvoor de opdracht wordt gerealiseerd of de externe partijen waarmee wordt samengewerkt.

Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v.
Cornelissen aannemingsbedrijf b.v. werkt sinds begin 2009 met ZZP-ers via ZZPR.nl Vanaf het begin verloopt de samenwerking soepel, mede door de duidelijke communicatie met de medewerkers van ZZPR.nl.

Bouwgroep Moonen b.v.
ZZPR.NL staat bij Bouwgroep Moonen BV. hoog in het vaandel vanwege de professionele afhandeling als het gaat om het detacheren van timmervaklieden. De vaklieden die door ZZPR.NL aangedragen worden komen voort uit de brede database die ZZPR.NL zelf heeft opgebouwd en uiteraard de afgelopen jaren heeft uitgebouwd.

Bouwbedrijf van Asperdt
"Zeker in de verbouw, renovatie en onderhoud moet er vaak snel geschakeld worden. Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten voor korte en voor langere tijd." Aldus Ed Kooijmans, directeur Bouwbedrijf van Asperdt

NBU
Wij als NBU zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het reeds ingeleende personeel van uw firma bij de Torens te Breda. De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was. Aldus Johan van de Beemd, uitvoeder NBU.

zzp'r
Wij hebben in de afgelopen 5 jaar een zeer prettige zakelijke relatie opgebouwt met ZZPR.nl. Het respect en vertrouwen in elkaar is daarom ook groot. Vanuit ZZPR.NL zijn er duidelijke en overzichtelijke afspraken gemaakt met klussenbedrijf JB omtrent betalingen en opdrachten.

BEKIJK OOK
ZZP'rs

Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.