Jaco van Dijken
Jaco van Dijken slaat met klantgerichte aanpak iedere keer de spijker op zijn kop. Jaco van Dijken kun je als timmerman zonder enige discussie een echte vakman noemen. Al vele jaren is hij als zzp’r aktief. Met zijn klantgerichte aanpak slaat hij iedere keer weer de spijker op z’n kop…

Wim Hovestad
Samenwerking met ZZPR.nl klinkt Wim Hovestad als muziek in de oren. Wim Hovestad zegt ’t niet van zichzelf, maar de zzp’r uit Rhenen is een allround vakman. Wat hij wel nadrukkelijk benoemt, is de prettige samenwerking met ZZPR.nl. “Die klinkt als muziek in de oren.”

Stefan van Boxtel
Stefan van Boxtel en ZZPR.nl zitten op dezelfde golflengte.
Stefan van Boxtel kun je gerust een allround vakman noemen. De Schijndelse zzp’r is van vele markten thuis. Maar ‘zichzelf verkopen’ bij mogelijke opdrachtgevers, da’s een ander verhaal. Ieder zijn vak!

Michel Piepers
Allround vakman gaat en staat voor zijn opdrachtgevers
Een gedreven baasje. Ja, zo kun je Michel Piepers wel omschrijven. De Udense zzp’r weet van aanpakken. En dat inmiddels op diverse vakgebieden.

Cor van Housselt
Een vakman in hart en nieren. Zo kun je zzp'r Cor van Housselt gerust noemen. Met zijn 35 jaar ervaring als timmerman is de Haaftenaar dan ook een graag geziene en gewaarde kracht.

Harry Huigen
"Eerlijkheid duurt 't langst." Zzp'r Harry Huigen uit Harderwijk laat er geen twijfel over bestaan. Zijn klanten kunnen rekenen op afspraak is afspraak. En datzelfde verlangt hij ook van de partijen waarmee hij samenwerkt. Waaronder ZZPR.nl.

Chris van Dolleweerd
Wie spreekt met Chris van Dolleweerd uit Oss merkt al snel dat je te maken hebt met een enthousiaste, gedreven persoon. Of je nu over zijn werk als timmerman hebt of over zijn hobby als fotograaf, Chris klinkt vol passie.

Ad van den Besselaar
Sinds 2004 is Ad van den Besselaar als zzp'r aktief. De vakman in hart en nieren is dagelijks druk als timmerman. De werkzaamheden varieren van nieuwbouw tot renovatie en timmerklussen in huis. In ZZPR.nl heeft de Bosschenaar een goede partner gevonden.

Martijn van den Boogaard
Martijn van den Boogaard is inmiddels twee jaar als zzp'r aktief. Lag in het begin vooral de nadruk op het monteren van meubelen (onder de noemer Boogaard Montage), inmiddels is de geboren en getogen Udenaar via ZZPR.nl ook druk op de bouw.

John Poot
John Poot is een vakman in hart en nieren. Sinds 1998 is hij als timmerman zzp'r en met de jaren daarvoor in loondienst opgeteld, kan met recht worden gesteld dat de man uit het Limburgse een ervaren rot in het timmervak is.

BEKIJK OOK
Opdrachtgevers

NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.