Zzp verzekering

Profiteer van korting op uw zzp verzekering door lid te worden van ZZPR.nl! Wij zijn al jaren intermediair tussen werkzoekende zelfstandigen en opdrachtgevers die tijdelijk personeel willen inschakelen.

Word lid en profiteer van kortingen!
ZZPR.nl bemiddelt tussen zzp’ers en opdrachtgevers in onder meer de bouw, installatietechniek, metaalindustrie en transport. Ook groeien wij momenteel in onder meer de automatiserings-, zorg- en marketingwereld. De vijf pijlers waar onze organisatie op rust zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, transparantie en klantgerichtheid. Als zzp’er is het belangrijk om goed verzekerd te zijn, aangezien er geen werkgever meer is die daarvoor zorgt. Als lid van ZZPR.nl kunt u profiteren van verschillende kortingen bij onze partners, onder andere op uw zzp verzekering voor arbeidsongeschiktheid.
Meer weten?
Wilt u meer weten over de korting die u als lid kunt krijgen op uw zzp verzekering? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0413-379279 of het contactformulier in te vullen. Wij adviseren u graag over uw zzp verzekering! Bekijk ook eens onze referenties voor zzp’ers en opdrachtgevers om een goede indruk van ZZPR.nl te krijgen.

 

Kijk voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekeken op de volgende pagina:
Zzp uitvoerder - Zzp opdracht - Zzp gezocht - Zzp bouw - Uitzendbureau voor zzp'ers