Werk zzp

Heeft u werk voor zzp’ers? Vind direct de beste professional voor uw opdracht met behulp van intermediair ZZPR.nl. Al meer dan 5 jaar brengen wij vraag en aanbod in uiteenlopende branches succesvol bij elkaar.

Detachering
Werk vinden is als ZZP niet altijd eenvoudig. Waar begint u met zoeken naar een vacature die voor u als ZZP perfect is? Om uw zoektocht te vergemakkelijken, richt ZZPR.nl zich op ZZP detachering. Dat doen we online:

  • U kunt in ons opdrachtenoverzicht bekijken welk werk voor een ZZP momenteel beschikbaar is.
  • Mocht er momenteel geen passende vacature zijn, dan kan elke ZZP zich zonder verdere verplichtingen bij ZZPR.nl aanmelden.
  • Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste klussen in de bouw.
  • Wanneer u lid bent van ZZPR.nl, kunt u bovendien gebruik maken van onze speciaal geselecteerde kortingen!

Ook voor opdrachtgevers biedt onze ZZP detachering vele voordelen:

  • Hebt u werk voor een ZZP, plaats dan gratis en vrijblijvend uw opdracht.
  • U bereikt dan snel een groot aantal ZZP's in uw sector!
  • Wij nemen contact met u op als er voor uw vacature een geschikte ZZP is.
Vind snel de juiste kandidaat
Werk hebben voor zzp’ers is één ding. Het vinden van de juiste kandidaat voor uw functie een tweede en vaak tijdrovende klus. Zeker als het aanbod professionals groot is, kan de selectieprocedure heel wat uur in beslag nemen. Tijd die u liever ergens anders aan besteedt! Wij begrijpen dit als geen ander en helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaat. Schrijf u bij ons in en profiteer van onze expertise.

Meer informatie en contact
Plaats uw werk voor zzp’ers op onze website en kom direct in contact met zelfstandigen. Heeft u vragen over het plaatsen van werk voor zzp’ers op onze website of wilt u meer informatie? Bel met één van onze medewerkers via nummer 0413-379279 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Kijk voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekeken op de volgende pagina:
Vacature zzp - Zzp'er gezocht - Zzp diensten