Zzp uitvoerder

Opdrachtgevers die een zzp uitvoerder willen inschakelen kunnen eenvoudig een aanvraag indienen bij ZZPR.nl. Wij bemiddelen al jaren tussen werkzoekende zelfstandigen en opdrachtgevers! Bent u zelf een zzp uitvoerder? Dan helpen wij u graag met het vinden van werk.

Diensten voor opdrachtgevers en ZZP's
ZZPR.nl richt zich zowel op opdrachtgevers als op werkzoekende ZZP's!

  • Bent u als opdrachtgever op zoek naar een ZZP uitvoerder voor een transport klus? Plaats dan vandaag nog geheel gratis uw opdracht! Uw vacature heeft direct een groot bereik bij de ZZP's die bij ZZPR.nl staan ingeschreven. Als er een geschikte kandidaat blijkt te zijn, nemen wij contact met u op.
  • Bent u een ZZP uitvoerder, gespecialiseerd in transport? Kijk in ons overzicht aan actuele vacatures eens of er een geschikte transportklus voor u bij zit. Is die er momenteel niet, aarzel dan niet om u kosteloos en zonder verplichtingen bij ons in te schrijven. U blijft dan op de hoogte van de nieuwste transportklussen! Voor ZZP uitvoerders die lid zijn van ZZPR.nl gelden bovendien diverse aantrekkelijke kortingen.
Bemiddelaar tussen werkzoekenden en opdrachtgevers
ZZPR.nl fungeert als intermediair tussen zzp’ers en opdrachtgevers die behoefte hebben aan betrouwbaar en tijdelijk personeel.

De vijf onmiskenbare pijlers van ZZPR.nl zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, transparantie en klantgerichtheid. Bent u een zzp uitvoerder en op zoek naar werk? Bekijk dan eens ons  projectaanbodvoor een passende opdracht. Indien u een opdrachtgever bent en de hulp van een zzp uitvoerder wilt inschakelen, kunt u eenvoudig online een aanvraag indienen. U bereikt zo een grote groep zzp’ers in uw eigen sector!

Meer weten?
ZZPR.nl helpt u graag bij het vinden van een geschikte zzp uitvoerder of een passend project. Voor meer informatie kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar telefoonnummer 0413-379279. Om een goede indruk te krijgen van onze organisatie verwijzen we u graag door naar onze referenties voor zzp’ers en opdrachtgevers.

 

Kijk voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekeken op de volgende pagina:
Zzp montagetechniek - Zzp gevraagd - Zzp bemiddeling - Klussenbedrijf