Projecten
Allround timmerman gezocht voor een project in Breda (2692)
Van 20-02-2019 tot 08-03-2019 in Noord-Brabant
In Breda zoeken wij een allround timmerman die zich bezig kan houden met de ombouw van kantoren naar appartementen. Daar gaat het niet alleen om timmerwerk maar moet er ook nog wat gesloopt worden zodat het later weer kan worden opgebouwd. De duur bedraagt ongeveer 2 - 3 weken.
Timmerman gezocht voor een renovatie project in Rijen. (2691)
Van 18-02-2019 tot 26-04-2019 in Noord-Brabant
Voor een renovatie project in Rijen zoeken wij een ervaren timmerman. Daarbij gaat het om het vervangen van houten kozijnen. Er worden ook weer houten kozijnen terug gezet. De duur is ongeveer voor 2.5 maand. Heb je interesse of wil je meer informatie, bel met ZZPR.nl
Timmerman gezocht voor een renovatie project in Moergestel (2690)
Van 25-02-2019 tot 26-04-2019 in Noord-Brabant
Voor een groot onderhoud aan 31 senioren woningen te Moergestel, zijn wij per direct op zoek naar een timmermann met ruime ervaring in de renovatie. De inhoud betreft o.a. het vervangen van dakoverstekken en deuren. De duur is minimaal tot eind april 2019.
Timmerman gevraagd voor renovatieproject in Zaltbommel (2689)
Van 25-02-2019 tot 12-04-2019 in Gelderland
Bij een renovatieopdracht in Zaltbommel zoeken wij een ervaren timmerman. Daarbij gaat het om het vervangen van oude daknamen naar nieuwe. De woningen zijn bewoond en volledig voorzien van steigers. Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met ZZPR.nl.
Allround timmerman gezocht voor de omgeving Den Bosch (2679)
Van 11-02-2019 tot 19-07-2019 in Noord-Brabant
Voor de aan- en verbouw van particuliere woningen zoeken wij een ervaren timmerman. Het gaat om allround werkzaamheden in de breedste zin van het woord. De duur is voor langere tijd.
Prefab tuinbergingen fabriceren in timmerwerkplaats omgeving Den Bosch (2664)
Van 04-03-2019 tot 19-07-2019 in Noord-Brabant
Voor een specialist in het plaatsen van hekwerken en tuinhuisjes in de omgeving van Den Bosch zoeken wij naar een handige timmerman, die in de timmerwerkplaats prefab tuinbergingen en poortbekleding kan maken. Het werk zal begin februari 2019 aanvangen voor een duur van ongeveer 6 maanden.

Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.