Zzp'er nodig? ZZPR.nl regelt het!
Bent u als Aannemer op zoek naar de juiste Timmerman die u voor korte of langere tijd wilt inlenen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! ZZPR.nl beschikt over een grote groep aan vaste, betrouwbare timmerlieden die u voor verschillende disciplines kunt inzetten. Daarbij kun je denken aan ruwbouw, renovatie, onderhoud of aftimmerwerk. Ook de persoonlijkheid van de kandidaat zzp'er speelt in ons bemiddelingsproces een belangrijke rol. Middels een goedgekeurde werkwijze (Wet DBA) van de belastingdienst worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd.
Aanvraagformulier ZZP'r
Bedrijfsnaam *
Plaats *
Contactpersoon *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Vakgebieden *

Omschrijving werkzaamheden *
velden gemarkeerd met een '*' zijn verplicht
BEKIJK OOK
Werkwijze
Vragen

Cornelissen Aannemingsbedrijf b.v. ZZPR.nl, een partner waarmee wij een relatie hebben op het gebied van samen werken aan kwaliteit.

Charles Westheim, Cornelissen Aannemingsbedrijf B.V.
Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV Ze komen met de juiste mensen voor het werk dat moet worden gedaan. En dat is natuurlijk waar het om draait.

René van 't Geloof, Aannemings- en bouwbedrijf Zwaluwe BV
NBU De samen werking met ZZPR is ons goed bevallen aangezien er een goede navolging van afspraken was.

Johan van de Beemd, Nederlandse Bouw Unie B.V.
Barli b.v. Via ZZPR.nl hebben we nu mensen aan de slag die hun vak verstaan. Flexibel en zelfstandig.

Addy van Boekel, Barli B.V.
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, Tilburg Op basis van wensen en behoeften leveren ze de juiste vakmensen, die gaan en staan voor de kwaliteit die Van de Ven als norm stelt.

Stef Polman, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg B.V.
Aannemers Jansen en Vis B.V. Zeer te spreken over ZZPR.nl. "Die samenwerking is gewoon hartstikke goed. Een heldere wederzijdse communicatie staat voor duidelijke afspraken.

Erwin Defilet, Jansen & Vis
Bouwbedrijf van Asperdt Wij waarderen een partner als ZZPR daarom zeer; zij hebben ons al vaak uitstekend geholpen met goede arbeidskrachten.

Ed Kooijmans, Bouwbedrijf van Asperdt
Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V. De samenwerking met ZZPR.nl loopt prima. Korte lijnen maakt dat je meteen kunt inspelen op de behoefte.

Jan van de Vliert, Bouwbedrijf Jan van de Vliert B.V.
John Poot Met ZZPR.nl zijn duidelijke afspraken te maken en, zeker zo belangrijk, wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Cees Snelders, Bouwgroep Moonen B.V.
Giesbers-Rotterdam B.V. ZZPR.nl levert enerzijds zoals gezegd vakmensen en valt anderzijds als organisatie in de smaak.

Ingrid Philipsen, Giesbers Rotterdam