Hét bemiddelingsbureau tussen opdrachtgevers en zzp timmermannen.

ZZPR.nl elke dag aan de slag voor opdrachtgever en zzp’ers

ZZPR.nl bestaat sinds 2001. Wij zijn dé bemiddelaar tussen de opdrachtgever en de zzp’er in de bouw. Door de ervaring die wij hebben opgebouwd, kunnen wij je gemakkelijk en direct van dienst zijn. We zetten graag net dat stapje extra wat je nodig hebt voor een goede start. Dit doen wij met alle plezier.

Wij als ZZPR.nl steunen veel verschillende organisaties. We zijn onder andere sponsor van het Orange Babies Cycling Team. Een wieler- en veldritteam wat zich kenmerkt door talentvolle renners en rensters. Het Orange Babies Cycling Team is het allereerste team die uitkomt voor een goed doel. Wij steunen Orange Babies!

Orange Babies is een goed doel die zwangere vrouwen met hiv-virus en hun baby’s in Afrika helpt. Daarnaast steunen zij kinderen die geïnfecteerd zijn met dit virus of hier direct mee te maken hebben. Orange Babies biedt voedingsprogramma’s aan, bouwt weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

Wilt u meer informatie over Orange Babies?

ZZPR.nl steunt ook talloze andere organisaties.

Neem gerust een kijkje en heb je vragen bel.

Onze medewerkers

Frank Groenendaal

Oprichter

Edwin van Pinxteren

Directeur

Christine Sepers

Financiële administratie

Ted van Moll

Relatiebeheer

Noa de Groot

Back office medewerkster

Corina van Pinxteren

Medewerkster facilitaire zaken

Meer weten?

Je kan ons natuurlijk altijd bellen voor vragen. Jouw wensen en behoeften zijn voor ons belangrijk en staan centraal. Elke dag opnieuw met frisse moed is ZZPR.nl er voor jou!

Neem contact met ons op

Download nu gratis de ZZPR.nl app!